"Aku dah bilang sarang tebuan jangan dijolok" walaupun ayat ni takde kene mengena dengan apa yang aku nak sampaikan aku tetap rasa ayat ni cam best..tambah lak kalo dapat dengar ada orang cakap " sayang-sayang gak..lambung-lambung gak..last skali kene terajang" hahaha..penat deh minggu ni..jauh mengembara mencari hala tuju yang semakin hari cam semakin tak nampak hujungya..ahakkkss..ayat sadis..sekeh skit..!!! dushhh...!!!
MySpace
 
Betul..betul..betul..so sila tolong beri laluan ye..aku nak lalu..muahahaha..korang takyah nak wat muka pelik sebab diplomatik yang aku maksudkan tu aku la..camana Malaysia boleh iktiraf aku sebagai diplomatik tapi singapore tak..agak cam tak brape nak puas hati la plak..habis eskem semangkuk aku makan sebab geram sangat..lalalalala
MySpace
 
halamak..awat tajuk ni cam marah je kat aku..lek ah..bukan aku taknak hupdate..aku tak sihat..huhuhu..sungguh penipu tak sihat sampai tak hupdate begitu lama..okeh..okeh shayer ngaku salah..janji pasni tak buat lagi..sempena dengan tahun baru ni i berazam menghupdate blog ni sekerap yang mungkin okeh so jangan la marah2 lagi..aishhh...orait2..sila fokus kepada post ni..ehemm...mmm..camne nak mula ni..waaaaaaaa..tengkuk aku sakit..tak tau la pehal tiap kali pas bangun tido gerenti kram tengkuk ni..mmm..??? ahahh..!!! skali lagi i tukar topik..sesape sila pangggg.!!! i sebelum bertukar topik lagi..hahaha..okeh2..mmm..neway nak habq skit..bukan taknak hupdate tapi cam takde cite la nak taruk kat blog ni..tapi takpe..post kali ni aku buat sebab ada citela..lalalala..patutnya ahad lepas aku nak hupdate tapi gambar prob takleh nak hupload so kali ni dah boleh..taraaaaaaaaaaa..aku g JurongBirdpark ahad lepas..best siotttt..!!!
MySpace