mmm..nama..sume orang dalam dunia ni ada nama kan..yang pelik2 pun ada gak..bese la tu..aku..?? buat korang2 yang masih tak bape nak kenal aku..aku ialah Hazwan..Muhammad Hazwan B. Shamsudin..kelas gitu nama..cute pun ada gak..tu baru nama..orangnya pun cute jugak..hahahaha..dushhhhh..!!! disitu..ngengade pomot diri..ahakkssss...tapi ni la nama aku yang sebenarnya..tapi orang slalu pertikaikan betul ke nama aku ni..nape cam tipu je..adoyaiiii..betul la encik2 dan puang2 skalian ini nama saya..saya tidak dicelup mahupun dicampur mixkan dengan negara2 lain..i Malaysian tulen gitu..[saya bangga jadi anak Malaysia..hohoho..] dan ketulenan melayu saya jelas terpancar kat idung saya..mungkin yang buat korang2 keliru dan rasa tertipu [ahhh ko..tertipu..] sebab nama2 aku kat laman web social aku kot..tapi aku rasa takde la pelik mana pun..nama aku gak..orang ramai yang tanya so post kali ni khas aku cite pasal nama je k..uihhhh..pusing guling2 aku dibuatnya..camne nak terangkan ni..
MySpace
 
Seperti gambar rajah diatas tadi aku baru je teringat nak taruk tajuk post ni tapi pas g masuk je tandas kuar balik aku dah lupa..padahal tak sampai 30 saat pun masuk..betul cakap orang masuk tandas tak baca doa cenggini la jadinya..hahaha..pastu bila cuba ingat balik rasa cam nak mengamuk je..korang penah kan rasa camtu..rasa cam tak puas ati menggaban bila tak dapat ingat benda yang kita dah ingat tu..dah..fed up aku..buat2 xingat sudeh la..janji aku hepi [hepi keeeeee..]
MySpace