hahaha..takdela..acah je..propaganda je tajuk atas ni..nak sampaikan ketidakpuashatian je sebab dah lama tak hupdate blog ni..sume salah laptop rosak la ni..ni pun terpaksa on pakai laptop lama..ceittt..dahla mende seminit jadi 10 minit nak menunggu..tak pasal2 je..pastu boleh plak lupa username dengan password untuk log in memang sangat gonjeng..!!!

neway takde niat pun nak tulis panjang sebab tak larat nak menunggu nate ni load lama sangat..if you know what i mean..haha..bosan..bosan..bosan..tak sabar rasanya nak sambung blajar..tak pun keje ke..dah gonjeng sangat pale ni asyik duk rumah je..berat naik..nasib baek boleh turunkan balik kalo tak habis saham maks ni nokssssss..ngeh..ngeh..ngeh..disamping tu nak amik kesempatan mengucapkan kata2 rindu kat peminat2 yang setia dengan web ni..chewaaaaahhh..cam la ramai sangat..puihh..puihhhh..nak wat camne kan..i bukan reti sangat nak buat isi2 yang gempak..ala carte je sekadar melepaskan kata2 ati2..ibarat tulis diari la ni..kihkihkih..

okla setakat ni kot..hujung bulan ni nak g amik balik laptop yang dah dibaik pulih tu..pasni boleh la rerajinkan tangan nak menaip lagi..semangat berkobar2 tapi bila dah mende dah ada wat2 taktau..itula aku (T_T) camne la nak hapuskan habit ni semudah menghapuskan nyamuk dengan lipas menggunakan ridsect..argghhhh..gonjeng..