Wuuuuu..menyeramkan tul bunyik tajuknya..tambah lak time ni hujan tengah lebat kat luar..dengan gulap gulitanya..datang lak feel nak cite mende2 seram ni..muahahaha..pada hari ini aku akan membongkarkan misteri yang selama ini orang ramai masih tercari2 jawapannya..sediakah kamu semua untuk mengetahui tentang pendedahan eksklusif ni..mari kita teruskan sahaja ke episod kali ini..~~~
MySpace
 
Ini kalau Normah Becok tau ni..panas maks nyah..!!! dia bukan kesah pun betul ke tak betul..kihkihkih..pe bayangan korang eh kalo cite Awan Dania tu versi lelaki..aku pun tertanya tanya gak diri ni camne la gamaknya kehidupan seorang FA lelaki..adakah segonjeng seperti dalam cite tu ataupun realiti tak seindah fantasi..kenapa tetiba aku tanya?sebab mak aku suh interview tuk jadi FA..kalo jadi minggu depan nak kene g interview dah...!!! oh tidak..!!! kata putus tak bagi lagi ni...nak kene pk dalam2..tapi nak ikutkan memang best jadi FA ni..hehehe..tapi......mmmmm ~~~


MySpace
 
oh lalala..cam carta ERA gitu..bertuah sungguh sesape yang jadi BFF aku ni..dahla dapat kawan yang baik lagi comel serta memahami cam aku ni..dipromotekan lagi lak tu..kihkihkih..buat pengetahuan korang..aku ni de ramai BFF..Best Friend lagi la ramai..cuma aku senaraikan 10 yang terbaik jela ye..tapi tak kira dinombor mana pun korang tetap sama je bagi aku..kasih sayang aku terhadap korang tak berbelah bagi..oceeee..jiwang disitu..sume dapat sama rata okeh..okeh..!!! dan mana yang tak tersenarai tu mintak maapla bebanyak ye..sebab kalo boleh memang nak senaraikan sume tapi cam aku cakap tadi tak kira la nombor bape pun tersenarai atau tak korang tetap yang terbaik kawan2 yang aku ada..papepun setiap dari korang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing..muahhhhhxxxx..so tunggu pe lagi..moh kita saksikan carta top 10 BFF terbaik..!!! dan calon-calonya ialah..jenG..jeNG..jENG ~~~~~
MySpace
 
Betul ni tak tipu..memang macam dalam dilema walaupun cuma taktau nak pilih samada makan eskem atau coklat pagi ni..kihkihkih..sebelum nak start celoteh ingin horeyyy..horeyyy..!! skit sebab laptop sudah dibaik pulih..oh yeah..!!! sangat gonjeng..!! betapa rindunya kat laptop ni terutama skali isi2 dalamnya..setelah sebulan menahan nafsu dari bermain game akhirnya kini dapat men sepuas2nya..nafsu serakah tinggi tul ko ni hazwan..haha..aipppp..!! dah2..ni bukan laman 18sx okeh..hehe..tak pasal2 kene band satg..dah2..dengar maks nak celoteh ni..begini alkisahnya..
MySpace