Oceeee..tajuk nak gempak je..hahaha..mmm..takde mana papepun saje nak mentragiskan tajuk tu..mungkin ada sangkut paut skit je kot..hahaha..waaaaaaa..dah nak g singapore..pasni taktau bila dapt update lagi blog ni..windu nak men facebokk..mesepes dan frienster..hah..rindu nak men barn buddy..huhuhu..hope kt singapore nanti ada la wireless..boleh aku meneruskan sesi merapu meraban kat blog ni..hahaha..sambil tu boleh percantikan lagi blog ni..manala tau g merantau negara orang dapat idea canggih..rezeki pun bertambah..tapi bak kata pepatah hujan emas di negeri orang hujan batu di negeri sendiri..tapi dengan keadaan skang ni rela ke negeri orang sebab tengah hujan emas..hahaha..papepun aku rindukan tanah air ku Malaysia..oceee..patriotik..excited nak sambut merdeka..hahaha..tapi.....mmmm...
MyEm0.Com
 
Ahlan Wasahlan ya Ramadhan..Alhamdulillah bersyukur sangat masih diberi peluang bernafas untuk menyambut bulan Ramadhan yang penuh barakah ni..rasa macam sekejap je masa ni berlalu..tau2 je dah nak puasa dah..Ya Allah..tidak tau bagaimana lagi untukku panjatkan kesyukuran ku terhadap Mu..hanya doa dan linangan air mata sahaja kerana betapa aku bersyukur pada Mu kerana memanjangkan nyawa ku untuk sekali lagi menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini..
 
Hahaha..dah dua ari aku aku tulis blog..sebabnya aku tulis mende lain..disamping takde idea nak tulis tu aku merapu merabankan laman info aku..hahaha..perggghhh..bape ari tido lewat..mereng dah rasa palotak ni..asal bangun pagi je pening..rasa cam bila bangun tu kepala teleng sebelah..aishhh..salah tido ke apa..semalam aku dah nak tulis dah blog tapi ada WWE lak semalam..tak jadi la..hahaha..mmm..apa aku nak merepek arini ye..hah..!!! pasal makan malam HR..kalau tak silap aku makan malam ni 25 julai kot..bersamaan dengan ari sabtu..tak ingatla..cuba korang checkan untuk aku..g tengok kalender cepat aku tunggu..cepatla..!!! hahaha..betula la tu kot ari sabtu..dan pada malam tu jugak aku dikenakan oleh junior aku..menci ko bob..!!! hahaha..menci tandanya apa?menci...betul tu..bukan menci tanda sayang ye..hahaha..takdela aku memain jela bob..so arini bertemankan lagu dangdut aku nak femeskan ko so siap sedia la..muahahaha..
MyEm0.Com
 
Kan aku dah cakap aku ni suka keluar..hahaha..takdela..aku tipu jerrr..tapi memang betul pun aku keluar lagi arini..padahal semalam baru je kuar..kan aku dah cite..arini aku rasa cam penat la nak tulis panjang2..aku buat short esei je boleh tak?boleh la ye..suka ati korang la nak baca ke tak tapi aku nak gak korang baca..huhuhu..ok..apa berlaku arini?
MyEm0.Com
 
Adeh..semalam dah rajin nak buat blog tetiba plak hajat tak kesampaian sebabnya ada cite best..hahaha..lagipun aku takde idea nak lalut apala..aisshhh...mmm..so arini aku cilok masa yang ada ni untuk cite skit pasal aku kuar jalan2 tadi..hahaha..prologue nya aku bangun lambat..buruk perangai..tapi takdela lambat mana pun..kul 10 je..korang ni......aiisshhh..jeles la tu..bangun2 terus g mandi siap2 sume sebab adik aku nak g beli komik kat PJ..mau takmau ikut jela sebab duk rumah pun bosan gak..apa je aku nak buat..makan minum makan minum men game makan minum makan minum men kucen..ahakkksss..
 
AMARAN jangan baca post ini jika ada sebarang penyakit yang boleh menambahkan penyakit yang sedia ada..!!

Assalamualaikum adik2 sume..selamat datang ke rancangan "APA CITE ABG WAN" hahaha..arini abg wan nak bercerita skit ttg padahnya membuat assgmt last minit..post sblm ni abg wan ada cite kan ttg pengalaman abg wan kt IPT..arini abg wan nak fokuskan pd satu topik iaitu padah assgmnt last minit..kan abg wan dah intro td tak paham ke..!!! hahaha..ok2 kita teruskan cite kite..
 
Pejam celik..pejam celik dah 21 aku rupanya..tp xofficial lg sbb bufday aku 29 ogos..muahahaha..tp apa yg menyedihkan..tula..bila kt ni dh makin tua kan..huhu..mesti rindu kat benda2 yg lps..cam arini tetiba rindu sgt kehidupan kampus dulu..bkn arini je sbnrnya ari2 rindu tp arini br dpt luahkan sbb br ada website..hahaha..aissshhh..teringat dulu ms mula2 nak msk KUIS..ati ni cuak giler..maklumla xbese..dulu g sek sng..dkt dgn rmh..klas pun setengah ari je..so bila melangkah msk ke alam kampus ni aku jd cam xtentu arah mula2 tu..xnak g klas la..mls la..takut la..pastu bila dh rajin skit kelam kabut nk cr klas..KUIS kan bsr..hahaha..tu sesat 1st time lalu lalang kt situ..dgn nak ingat nama lecturer lg..xingat kene potong markah..haha..pejabat lg..mcm2 la..tp..sume tu cam jd kenangan buat aku skang ni..kdg2 bila teringat blk sume tu aku snym sorang2..gelak sorang2..sedih sorang..mana taknya..kat sana la aku mula pandai b'kwn..sblm ni aku wat hal aku je..xpenah nak amik tau hal org lain..dh msk ipt aku jd makin matang..alhamdulillah..byk kenangan dgn kwn2 sume..xlupa gak sejarah itam..aisshhh..mana yg tau tu snyp2 jela ye..tp skang aku dh ok..dh bahgia pun..sbb ada org tersayang disisi...huhuhu..fewwiitttt..
 
Web ni kesinambungan dr web yg korang tgk td..aku pun xtau nape aku link kan..cam best lak..hahaha..mcm yg aku cite td..aissshhh..letih xplain 2-3 kali ni..hahaha..ok2 smbg blk..mmm..tetiba rs nk buat blk blog..bajet nak wat blog je tp oleh kerana terlalu rajin aku search kt web cr ada x website yg free tanpa kene bayaran..tup2 dpt..hohoho..tp satu masalahnya kalo web hosting yg free ni xbyk featuresnya..paling membosankan bila storagenya cuma 5MB..!!! apa aku nak taruk kalo stakat byk tu..aishhh..geram tul kt tutttttttt webhosting..br upload satu gmbr dh telan byk space hbs cmne aku nk taruk lg utk ms2 akan dtg..so last mls kasi pening kasi padam je..puas ati aku..hahaha..nasib baik aku jumpa 2 hosting ni..hope xde masalah la..sbb dia xtulis featuresnya..so korang2 yg nk cuba ada web sendiri tryla..cam best..hahaha..