Kalo nak diikutkan memang la tak habis so disinila penamatnya post raya aku tahun ni..rupanya tak jauh beza raya kat kampung dengan bandar ni ye..sama je aku tengok..mungkin gak sebab dah dekat nak seminggu raya..sebab tula kot..ahakkkss..dari part 1 asyik cite raya kat kampung je ni nak cite aku beraya kat bandar lak camne..lalalalala..
MySpace
 
hulahu..hulahu..hulalalalala..hulahu..hulahu..ni berjangkit dengan cikgu apad aku la ni asyik nak hulahu je..hahaha..maap ye cikgu..tetiba lak nama naik..nanti shayer blanje cikgu eskem crunch ye..dah2..taknak panjangkan cite..seperti yang dijanjikan aku akan ungkapkan sebuah misteri yang tak pernah terungkai sebelum ni dek mana2 saintis terkemuka..semuanya bermula pada raya keempat.........seram tak?seram tak?huhuhu..jangan biarkan diri korang diselubungi selimut..
MySpace
 
Lalalalala..nape korang nak pelik dengan tilte tu..ahakkksss..lek ah..saje je..neway..hari raya masih terasa lagi sebab baru masuk raya ketiga..tapi raya ketiga ni kebanyakkannya sedara mara dah nak balik ke rumah masing2..sebab cuti tak banyak kan..nak taknak terpaksa la balik..yang tinggal hanyala famili aku dan beberapa lagi famili..lalalala..siang raya ketiga ni takde watper rasanya..aku pun tak bape nak ingat..so tak dapat nak di flashback..hahaha..mungkin takde pape yang menarik nak diingat kot..tapi malam tu ada..huhuhu..
MySpace
 
Ale..ale..ale..kenapakah begitu awal aku bangun cam tak brape nak best je..sapela yang kejut aku pepagi buta ni..kasila 5 minit 45 saat lagi untuk aku menikmati tido yang enak dipagi raya ni.."hazwan..bangun..!!!!!" warggghhhh..terus tersentak aku bangun..nape la mak aku pepagi ni dah histeria panggil2 nama aku ni..hahaha..bangun2 terus check mata tengok ada lagi tak kesan2 mata ikan semalam..tengok dah makin kurang ok la tu..hahaha..pagi ni cam nak bawak kucen aku g check up je..g cukur bulu skali..pasal tu la kot aku dikerah bangun awal..acchhhoommmm..!!!
MyEm0.Com
 
Lalalalalalala..aku sangat gembira..ahakksss...bukan sebab siaran terganggu tapi aku diganggu ketika menonton tv..apatah lagi ganguan tu bertukar menjadi suatu yang memeranjatkan..muahahahaha..takut tak..takut tak..excited giler ni sampaikan terpaksa menyelit jap antara flashback raya..hahahaha..mmm..apa yang wat aku hepi sampai cam tak keruan ni..cakap pun cam dah tersusun dah..lalalalala..biarla bersepah..mulut aku..ahakkssss..yela2..nape ye aku sangat gembira..
MyEm0.Com
 
Waarrrggghhhh..!!! gila kentang aku bangun awal pagi ni..bngun2 je angin nak menulis blog datang..zassssssss...!!! sepantas kilat aku bangun dan terus merangkak menuju ke laptop..ahakkksss..seperti yang aku janjikan aku akan cuba merajinkan diri mengupdate slalu blog aku ni..dan arini..jeng..jeng..jeng..nak flashback sesaat dua raya aku tahun ni..buruk tul perangai raya dah habis baru semangat nak cite..apa kes..!! camne nak mula ya..mmmm..assalamualaikum..hukhukhuk..begini kisahnya bermula dari malam raya yang hening..
MyEm0.Com
 
ahoiiiii..rakyat jelata sume..pekabo?ahaksss...pergghhhh..archieve untuk bulan 9 takde lansung..gilo habaq hang..sebulan lebih aku tak mengupdate blog aku ni..rindu bangat..!!! skang ni dah mulakan kehidupan baru kat singapore..alhamdulillah selamat sampai..yang baru dapat update ni pun sebab baru dapat line tenet yang agak stable dan laju gila babeng..sebelum ni dapat gak tapi...
MyEm0.Com