Ahlan Wasahlan ya Ramadhan..Alhamdulillah bersyukur sangat masih diberi peluang bernafas untuk menyambut bulan Ramadhan yang penuh barakah ni..rasa macam sekejap je masa ni berlalu..tau2 je dah seminggu kita berpuasa..Ya Allah..tidak tau bagaimana lagi untukku panjatkan kesyukuran ku terhadap Mu..hanya doa dan linangan air mata sahaja dapat menunjukkan betapa aku bersyukur pada Mu kerana memanjangkan nyawa ku untuk sekali lagi menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini..
Picture
 
fuhhhhhhhhhh....penat tak hengat..tapi demi semangat yang jitu dan semangat Kilat Emas aku kuatkan diri tuk mengupdate belog yang tak seberapa ni..huhu..neway kalo boleh aku nak cite panjang tapi disebabkan keadaan tak mengizinkan dan kepenatan menguasai diri jadi aku amik keputusan biarla gambaran yang menceritakan segala apa yang berlaku dari 22/7/11 - 24/7/11 di Eagle Ranch Resort, Port Dickson dikendalikan oleh Dr. Azahari Othman a.k.a Dr Love ketika aku menjalani program Team Building..walaupun rasa cam tak best je korang buat jela jalan cite korang sendiri ye berpandukan gambar2 di bawah..hehe..apa yang pasti pengalaman selama 3 hari ni memang terbaekkkkkkkk..!!!


MySpace
 
heiiii..heiiii..heiii..sape ketua produksi blog ni...???sesuka hati je taruk tajuk post camni..dah macam nate plak aku rasa..huduh..!!! oittt Hazwan Hagrieve..!!! mana ko nyorok ah..!! dapat ko aku tunjal dahi dengan pen..errr ~~~ dah start online ke blog ni..??waaaaaa...maap kalian..ingatkan blum mula lagi..huhuhu..kalian...........leh tak kalo aku nak mencapub lebih sikit tuk post kali ni..bukan pe..aku rasa cam dah lama kut aku berblog [mmm..tadela lama sangat kut..] tapi aku rasa cam tak bertaaruf lagi dengan kalian..iye..KALIAN..!!! para pembaca blog ni..so aku rasa tak salah kut tuk aku perkenalkan sedikit sebanyak tentang diri aku yang cute ni..yela sebab sejak akhir2 ni ramai nau yang ingat aku ni Aaron Aziz..huhu..ni sume salah ko Aaron Haron..!! sebab program ko la aku dah jadik terlalu ensem..lalalala

*PANG..!!!! kene tampar lagi (T_T) aku memain jela..!!!! sakit kot..!!!


MySpace
 
Weeeeee...hati munge2 u..ahakkksssss..gediks disitu..ada yang kene tunjal satg dahi dengan pen..hehehe..opppsss...malam ni tangan rasa mengenyam sangat nak post blog ala2 menyentuh hati dan prasaan..oh tidakkkkkk...malunya~~~~ kihkihkih [ gelak macam tupai nak berbini ] dalam hati sudah ada taman..di taman tanah subur sentiasa..tunggu masa mencari baja tuk disemai menjadi taman bunga yang indah..oceeeee...nape kau malam ni wahai kaberet..dah gatai nau ke Hazwan (^_^) sapekah yang malang menjadi gadis idaman hati ko tu..lalalala..ishhhhh..takkan malang kot..sume orang berhak mengecapi dan mahukan kebahagiaan..nak sangat luahkan prasaan munge2 ni kat beliau tapiiiiiiiiiiiiii...ahhhhhhhhh..malunyaaaaaaaaaaaa.......

*PANG...!!!* (T_T) tak pasal2 kene lempang..

MySpace
 
Dah macam lagu Siti Norhapizah dah..huhuhu..di hari-hari cuti ni bosan tul duk rumah..taktau nak buat apa..jiwa meronta2 nak kuar jenjalan ni tapi jalan banyak tutup plak..dengan roadblocknya..pening palotak dengan kisah dunia skang ni...aishhhh...lagi pening bila bukak2 Mukabuku pagi2 ada je post yang ala2 melepaskan tension pastu mengeluarkan kata2 18SG yang boleh membahayakan kesihatan ibu2 mengandung yang membacanya..boleh dikatakan tiap2 ari la ada je statement kononnya tak puas hati..TAK PUAS HATI KATA KO..!!!!


MySpace
 
asal boleh je nak letak tajuk post aku ni..aishhhh..tapi okla kut..aku rasa dapat beri sedikit sebanyak gambaran dan hint kat korang..hehe..sape Si Raja Foya? sape plak Si Queen Control? nate ghapo tu..adehhh..sendiri mau faham la..takkanla tak bese dengar simpulan bahasa ni..ramai dah kengkawan aku yang dah kawen [ tetibe jer ]  ramai gak yang dah menimang cahaya mata..aku ni bila la lagi..nak kata bulu kaki tak lebat..boleh tahan la..tapi tak ketemu lagi dengan bakal isteri..huhu..AKU PROMOTE DIRI NI WEIII..!! tempoh sah laku sampai ahad ni..tak ngorat melepas..!!! hikhikhik..tapi bila pikir2 balik..dah sedia ke sume persiapan fizikal dan mental kalo nak menikah pun...mmmm...agak2 apa cabaran yang bakal aku tempuh nanti ye kalo dah kawen..
MySpace
 
Selamat datang tuan-tuan dan puan-puan..bertemu kiter kembali di dalam rancangan "KO PUN NAK JADI MODEL KE" anda bersama saya skang ini sebagai hos rancangan..yeahhhh..sape yang tak kenal saya..Aaron Haron sepermodel paling hot kat Malaysia ni..dulu taiko Ali Mamak punya konsert..pada hari ini ye kami akan membuat pendedahan eksklusif tentang senaman yang mampu menghilang segala selulit dan lemak2 beku anda dan menukarkan imej anda yang dulunya macam tong drum kepada pesakit anoreksia..tanpa melengahkan masa mari kite tengok apakah gaya-gaya senaman yang ada untuk anda semua..yoshhhh..!!!!

MySpace
 
Yeahhh..!!! betul tu..Hazwan Hagrieve di dalam rumah..!!! lama sudah tidak mengenyam di blog sendiri..rindu rasanya..huhuhu..banyak benda nak sentap kat sini tapi biorla slow2 dulu..ehemmmm..firstly nak wish thanks kat kalian yang begitu teruja dan asyik tanya bila aku nak update blog...nape dah tak aktif..ni nak ngoyat skit..laptop den rosak la..!!!! den pun dah lamo aihhh gatai tangan ni nak menaip..agak lama gakla tak buat penambahbaikkan kat blog ni..mmmm..tarapa la..kasik can skit kat norma becok nak up (^_^) lagipun tengah bz kan..cari duit nak menikah..huhuhu..gatai ko ni hazwan..!!! takpe lupakan jap cite2 nikah ni..kiter citer sal benda lain lak..ok..okeh..!!!

MySpace
 

Bila cinta kini tak lagi bermakna..
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa..
Ditinggalkan cinta masa lalu..

Dulu kau tawarkan manisnya janjimu..
Dan ku sambut itu dengan segenap hatiku..
Hingga engkau pergi tinggalkanku..

Hilangnya cintamu..
Menusuk hatiku..
Hinggaku memilih..
Cinta yang fana..
Perginya dirimu..
Merobek jantungku..
Hinggaku terjatuh..
Dalam harapan..

Ku sebut namamu..
Di setiap doaku..
Dan takkan setia kenangan tentangmu..
Yang ku dapat hanyalah bayangmu..

Hilangnya cintamu..
Menusuk hatiku..
Hinggaku memilih..
Cinta yang fana..
Perginya dirimu..
Merobek jantungku..
Hinggaku terjatuh..
Dalam harapan..
 
Wuuuuu..menyeramkan tul bunyik tajuknya..tambah lak time ni hujan tengah lebat kat luar..dengan gulap gulitanya..datang lak feel nak cite mende2 seram ni..muahahaha..pada hari ini aku akan membongkarkan misteri yang selama ini orang ramai masih tercari2 jawapannya..sediakah kamu semua untuk mengetahui tentang pendedahan eksklusif ni..mari kita teruskan sahaja ke episod kali ini..~~~
MySpace