heiiii..heiiii..heiii..sape ketua produksi blog ni...???sesuka hati je taruk tajuk post camni..dah macam nate plak aku rasa..huduh..!!! oittt Hazwan Hagrieve..!!! mana ko nyorok ah..!! dapat ko aku tunjal dahi dengan pen..errr ~~~ dah start online ke blog ni..??waaaaaa...maap kalian..ingatkan blum mula lagi..huhuhu..kalian...........leh tak kalo aku nak mencapub lebih sikit tuk post kali ni..bukan pe..aku rasa cam dah lama kut aku berblog [mmm..tadela lama sangat kut..] tapi aku rasa cam tak bertaaruf lagi dengan kalian..iye..KALIAN..!!! para pembaca blog ni..so aku rasa tak salah kut tuk aku perkenalkan sedikit sebanyak tentang diri aku yang cute ni..yela sebab sejak akhir2 ni ramai nau yang ingat aku ni Aaron Aziz..huhu..ni sume salah ko Aaron Haron..!! sebab program ko la aku dah jadik terlalu ensem..lalalala

*PANG..!!!! kene tampar lagi (T_T) aku memain jela..!!!! sakit kot..!!!


MySpace
 
Selamat datang tuan-tuan dan puan-puan..bertemu kiter kembali di dalam rancangan "KO PUN NAK JADI MODEL KE" anda bersama saya skang ini sebagai hos rancangan..yeahhhh..sape yang tak kenal saya..Aaron Haron sepermodel paling hot kat Malaysia ni..dulu taiko Ali Mamak punya konsert..pada hari ini ye kami akan membuat pendedahan eksklusif tentang senaman yang mampu menghilang segala selulit dan lemak2 beku anda dan menukarkan imej anda yang dulunya macam tong drum kepada pesakit anoreksia..tanpa melengahkan masa mari kite tengok apakah gaya-gaya senaman yang ada untuk anda semua..yoshhhh..!!!!

MySpace
 
Yeahhh..!!! betul tu..Hazwan Hagrieve di dalam rumah..!!! lama sudah tidak mengenyam di blog sendiri..rindu rasanya..huhuhu..banyak benda nak sentap kat sini tapi biorla slow2 dulu..ehemmmm..firstly nak wish thanks kat kalian yang begitu teruja dan asyik tanya bila aku nak update blog...nape dah tak aktif..ni nak ngoyat skit..laptop den rosak la..!!!! den pun dah lamo aihhh gatai tangan ni nak menaip..agak lama gakla tak buat penambahbaikkan kat blog ni..mmmm..tarapa la..kasik can skit kat norma becok nak up (^_^) lagipun tengah bz kan..cari duit nak menikah..huhuhu..gatai ko ni hazwan..!!! takpe lupakan jap cite2 nikah ni..kiter citer sal benda lain lak..ok..okeh..!!!

MySpace
 
oh lalala..cam carta ERA gitu..bertuah sungguh sesape yang jadi BFF aku ni..dahla dapat kawan yang baik lagi comel serta memahami cam aku ni..dipromotekan lagi lak tu..kihkihkih..buat pengetahuan korang..aku ni de ramai BFF..Best Friend lagi la ramai..cuma aku senaraikan 10 yang terbaik jela ye..tapi tak kira dinombor mana pun korang tetap sama je bagi aku..kasih sayang aku terhadap korang tak berbelah bagi..oceeee..jiwang disitu..sume dapat sama rata okeh..okeh..!!! dan mana yang tak tersenarai tu mintak maapla bebanyak ye..sebab kalo boleh memang nak senaraikan sume tapi cam aku cakap tadi tak kira la nombor bape pun tersenarai atau tak korang tetap yang terbaik kawan2 yang aku ada..papepun setiap dari korang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing..muahhhhhxxxx..so tunggu pe lagi..moh kita saksikan carta top 10 BFF terbaik..!!! dan calon-calonya ialah..jenG..jeNG..jENG ~~~~~
MySpace
 
Baca tajuk je dah insaf kan apatah lagi baca isinya satg..hahaha..alhamdulillah aku meringankan tangan untuk update blog yang hampir sebulan tak diupdate..apa nak jadi ni noks...aku amik kesempatan di tahun harimau ni berbulan kan februari untuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru cina ya kepada kawan2 aku yang cina..huhuhu..gong xi fa cai..sempat lagi kan..sori ma..manyak bz woooo..kepada yang tak sambut tunggu raya korang ye nanti aku wish..ada ok..?? okeh...huhuhu..tapi bukan tu je aku nak sampaikan sebenarnya..
MySpace
 
"Aku dah bilang sarang tebuan jangan dijolok" walaupun ayat ni takde kene mengena dengan apa yang aku nak sampaikan aku tetap rasa ayat ni cam best..tambah lak kalo dapat dengar ada orang cakap " sayang-sayang gak..lambung-lambung gak..last skali kene terajang" hahaha..penat deh minggu ni..jauh mengembara mencari hala tuju yang semakin hari cam semakin tak nampak hujungya..ahakkkss..ayat sadis..sekeh skit..!!! dushhh...!!!
MySpace
 
Betul..betul..betul..so sila tolong beri laluan ye..aku nak lalu..muahahaha..korang takyah nak wat muka pelik sebab diplomatik yang aku maksudkan tu aku la..camana Malaysia boleh iktiraf aku sebagai diplomatik tapi singapore tak..agak cam tak brape nak puas hati la plak..habis eskem semangkuk aku makan sebab geram sangat..lalalalala
MySpace
 
halamak..awat tajuk ni cam marah je kat aku..lek ah..bukan aku taknak hupdate..aku tak sihat..huhuhu..sungguh penipu tak sihat sampai tak hupdate begitu lama..okeh..okeh shayer ngaku salah..janji pasni tak buat lagi..sempena dengan tahun baru ni i berazam menghupdate blog ni sekerap yang mungkin okeh so jangan la marah2 lagi..aishhh...orait2..sila fokus kepada post ni..ehemm...mmm..camne nak mula ni..waaaaaaaa..tengkuk aku sakit..tak tau la pehal tiap kali pas bangun tido gerenti kram tengkuk ni..mmm..??? ahahh..!!! skali lagi i tukar topik..sesape sila pangggg.!!! i sebelum bertukar topik lagi..hahaha..okeh2..mmm..neway nak habq skit..bukan taknak hupdate tapi cam takde cite la nak taruk kat blog ni..tapi takpe..post kali ni aku buat sebab ada citela..lalalala..patutnya ahad lepas aku nak hupdate tapi gambar prob takleh nak hupload so kali ni dah boleh..taraaaaaaaaaaa..aku g JurongBirdpark ahad lepas..best siotttt..!!!
MySpace
 
Tetiba arini aku dikejutkan dengan satu berita yang amat mengejutkan lagi mengejutkan sehingga aku terkejut bangun dari tido tanpa orang kejutkan..padahal semalam lagi dah rasa terkejut sebab kluar berita yang mengejutkan di berita utama..arini baru betul2 terkejut sebab kuar lak kat paper..memang sesuatu yang mengejutkan..aishhhh..
MySpace
 
Lalalalalalala..aku sangat gembira..ahakksss...bukan sebab siaran terganggu tapi aku diganggu ketika menonton tv..apatah lagi ganguan tu bertukar menjadi suatu yang memeranjatkan..muahahahaha..takut tak..takut tak..excited giler ni sampaikan terpaksa menyelit jap antara flashback raya..hahahaha..mmm..apa yang wat aku hepi sampai cam tak keruan ni..cakap pun cam dah tersusun dah..lalalalala..biarla bersepah..mulut aku..ahakkssss..yela2..nape ye aku sangat gembira..
MyEm0.Com