Yeahhh..!!! betul tu..Hazwan Hagrieve di dalam rumah..!!! lama sudah tidak mengenyam di blog sendiri..rindu rasanya..huhuhu..banyak benda nak sentap kat sini tapi biorla slow2 dulu..ehemmmm..firstly nak wish thanks kat kalian yang begitu teruja dan asyik tanya bila aku nak update blog...nape dah tak aktif..ni nak ngoyat skit..laptop den rosak la..!!!! den pun dah lamo aihhh gatai tangan ni nak menaip..agak lama gakla tak buat penambahbaikkan kat blog ni..mmmm..tarapa la..kasik can skit kat norma becok nak up (^_^) lagipun tengah bz kan..cari duit nak menikah..huhuhu..gatai ko ni hazwan..!!! takpe lupakan jap cite2 nikah ni..kiter citer sal benda lain lak..ok..okeh..!!!

MySpace