asal boleh je nak letak tajuk post aku ni..aishhhh..tapi okla kut..aku rasa dapat beri sedikit sebanyak gambaran dan hint kat korang..hehe..sape Si Raja Foya? sape plak Si Queen Control? nate ghapo tu..adehhh..sendiri mau faham la..takkanla tak bese dengar simpulan bahasa ni..ramai dah kengkawan aku yang dah kawen [ tetibe jer ]  ramai gak yang dah menimang cahaya mata..aku ni bila la lagi..nak kata bulu kaki tak lebat..boleh tahan la..tapi tak ketemu lagi dengan bakal isteri..huhu..AKU PROMOTE DIRI NI WEIII..!! tempoh sah laku sampai ahad ni..tak ngorat melepas..!!! hikhikhik..tapi bila pikir2 balik..dah sedia ke sume persiapan fizikal dan mental kalo nak menikah pun...mmmm...agak2 apa cabaran yang bakal aku tempuh nanti ye kalo dah kawen..
MySpace
 
Ini kalau Normah Becok tau ni..panas maks nyah..!!! dia bukan kesah pun betul ke tak betul..kihkihkih..pe bayangan korang eh kalo cite Awan Dania tu versi lelaki..aku pun tertanya tanya gak diri ni camne la gamaknya kehidupan seorang FA lelaki..adakah segonjeng seperti dalam cite tu ataupun realiti tak seindah fantasi..kenapa tetiba aku tanya?sebab mak aku suh interview tuk jadi FA..kalo jadi minggu depan nak kene g interview dah...!!! oh tidak..!!! kata putus tak bagi lagi ni...nak kene pk dalam2..tapi nak ikutkan memang best jadi FA ni..hehehe..tapi......mmmmm ~~~


MySpace