Wuuuuu..menyeramkan tul bunyik tajuknya..tambah lak time ni hujan tengah lebat kat luar..dengan gulap gulitanya..datang lak feel nak cite mende2 seram ni..muahahaha..pada hari ini aku akan membongkarkan misteri yang selama ini orang ramai masih tercari2 jawapannya..sediakah kamu semua untuk mengetahui tentang pendedahan eksklusif ni..mari kita teruskan sahaja ke episod kali ini..~~~
MySpace
 
"Aku dah bilang sarang tebuan jangan dijolok" walaupun ayat ni takde kene mengena dengan apa yang aku nak sampaikan aku tetap rasa ayat ni cam best..tambah lak kalo dapat dengar ada orang cakap " sayang-sayang gak..lambung-lambung gak..last skali kene terajang" hahaha..penat deh minggu ni..jauh mengembara mencari hala tuju yang semakin hari cam semakin tak nampak hujungya..ahakkkss..ayat sadis..sekeh skit..!!! dushhh...!!!
MySpace