Adeh..semalam dah rajin nak buat blog tetiba plak hajat tak kesampaian sebabnya ada cite best..hahaha..lagipun aku takde idea nak lalut apala..aisshhh...mmm..so arini aku cilok masa yang ada ni untuk cite skit pasal aku kuar jalan2 tadi..hahaha..prologue nya aku bangun lambat..buruk perangai..tapi takdela lambat mana pun..kul 10 je..korang ni......aiisshhh..jeles la tu..bangun2 terus g mandi siap2 sume sebab adik aku nak g beli komik kat PJ..mau takmau ikut jela sebab duk rumah pun bosan gak..apa je aku nak buat..makan minum makan minum men game makan minum makan minum men kucen..ahakkksss..