ahoiiiii..rakyat jelata sume..pekabo?ahaksss...pergghhhh..archieve untuk bulan 9 takde lansung..gilo habaq hang..sebulan lebih aku tak mengupdate blog aku ni..rindu bangat..!!! skang ni dah mulakan kehidupan baru kat singapore..alhamdulillah selamat sampai..yang baru dapat update ni pun sebab baru dapat line tenet yang agak stable dan laju gila babeng..sebelum ni dapat gak tapi...
MyEm0.Com
 
Web ni kesinambungan dr web yg korang tgk td..aku pun xtau nape aku link kan..cam best lak..hahaha..mcm yg aku cite td..aissshhh..letih xplain 2-3 kali ni..hahaha..ok2 smbg blk..mmm..tetiba rs nk buat blk blog..bajet nak wat blog je tp oleh kerana terlalu rajin aku search kt web cr ada x website yg free tanpa kene bayaran..tup2 dpt..hohoho..tp satu masalahnya kalo web hosting yg free ni xbyk featuresnya..paling membosankan bila storagenya cuma 5MB..!!! apa aku nak taruk kalo stakat byk tu..aishhh..geram tul kt tutttttttt webhosting..br upload satu gmbr dh telan byk space hbs cmne aku nk taruk lg utk ms2 akan dtg..so last mls kasi pening kasi padam je..puas ati aku..hahaha..nasib baik aku jumpa 2 hosting ni..hope xde masalah la..sbb dia xtulis featuresnya..so korang2 yg nk cuba ada web sendiri tryla..cam best..hahaha..