ahoiiiii..rakyat jelata sume..pekabo?ahaksss...pergghhhh..archieve untuk bulan 9 takde lansung..gilo habaq hang..sebulan lebih aku tak mengupdate blog aku ni..rindu bangat..!!! skang ni dah mulakan kehidupan baru kat singapore..alhamdulillah selamat sampai..yang baru dapat update ni pun sebab baru dapat line tenet yang agak stable dan laju gila babeng..sebelum ni dapat gak tapi...
MyEm0.Com

malas nak update sebabnya tenet lajunya cam siput sedut..kalo lumba pun rasanya siput sedut yang menang..ahaksss...yela kang tengah tulis2 tetiba putus sape tak tension..cukupla aku download movie dengan penuh ketensenan..setelah 8 kali percubaan baru dapat download sepenuhnya sebab tenet ni la asyik nak putus dengan aku je..nak putus tak mintak izin..men blah camtu je..kejam ko..kejam..!!! huhuhu..

aku takde niat nak cite panjang lebar malam ni..bagi mukadimah jela..tapi nanti aku janji aku qada' balik post2 yang aku tak buat selama sebulan ni..huhuhu..lagipun pening pale la..kesiankan la aku yang comel ni..hahaha..daripada berterusan tak update baik aku ringankan skit tangan ni bagi intro sekembalinya aku setelah lama menyepi..ceh..ayat drama dehh..

eh..jap..kita ni masih beraya ke?aku tak kira la hari la..hahaha..tapi aku rasa memang raya lagi kan..aku puasa sebulan mesti raya pun sebulan..masih ada ruang untuk aku ucapkan selamat hari raya kat korang sume tak?? plizzzzzzzzzzz..huhuhu

AKU NAK UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN KEPADA RAKAN2 YANG MENGENALI DIRI NI DAN KHAS SEKALI BUAT SUME PEMBACA BLOG WEBSITE 13 ZONES NI (^_^)


Kalau ada salah dan silap sila maafkan diri aku yang serba kekurangan ni ye..papepun aku seronok berkenalan dan berkawan dengan korang sume..harap korang boleh terus setia memberi support yang tak terhingga kepada aku untuk meruskan blog website aku ni..cayang korang..hukhukhuk..dan kalo boleh tu blanje la ketupat rendang skit..sisa pun jadi la..takkan taknak jemput aku beraya kat rumah kot..kecik ati..baru mintak maaf tadi kan..aishhhh..tak dapat ketupat eskem pun jadi la ye..lalalala..

papepun aku akan tetap terus berkongsi apa saje tentang kehidupan ni dengan dunia..untuk mengakhiri mukadimah ni aku ingin menyatakan bahawa aku tengah pening giler ni..!!! waaaaa..asyik hulahuuuu je..cikgu aku la ni ajor..ahakssss..ok skang kita masuk perenggan seterusnya lak..hahahahahaha..takdela..men2 je jangan marah..insyaAllah aku akan cuba update lagi blog ni dalam masa yang terdekat..skang nak rehat..gdnite....!!! huhuhu..
MyEm0.Com



Leave a Reply.