Percaya kepada perkara tahyul yang melibatkan mitos mahupun berunsurkan cerita dongeng adalah lumrah kehidupan manusia hari ini..lebih-lebih lagi pasangan yang sedang mabuk bercinta dan mabuk mainan gaban..

Wal halnya terdapat beberapa mitos yang belum pasti kesahihannya.. bahkan kadangkala menyesatkan lagi adala..macam korang yang tak pernah g subang pastu tetiba g sesat..

Pandangan yang memesongkan ini juga kerap kali berlaku dalam hal yang melibatkan pertikaman lidah atau perang mulut atau perang kuali di antara dua pihak..sehingga menyebabkan berlakunya kekerasan dan kebengongan dalam perhubungan..ibarat gaban menentang monster

Akibat mitos..ramai SI GADIS menjalani kehidupan tanpa rasa bahagia dan boring tahap gaban malah tidak berdaya lagi melawan kudrat kejantanan SI JEJAKA meskipun ia terjadi berulang kali..jom kita berkongsi sebahagian mitos tersebut..
MyEm0.Com
 
Mmm..penyakit yang bese menganggu dan merunsingkan SI JEJAKA dan SI GADIS..sebabnya takut saham jatuh..huhuhu..lek ah k..aku pun ada masalah menatang ni..cuma kene pandai jaga kebersihan muka je..tak susah pun..korang jangan risau k..tips2 ni mungkin boleh membantu korang kelihatan lebih ayu dan dan ceria bebas dari cengkaman sang jerawat yang sungguh annoying..
MyEm0.Com
 
ahhhhhhhhh..kepada SI JEJAKA semua..korang kene elakkan diri dari 8G ni sebab takut nanti dibenci oleh SI GADIS..SI GADIS memang tak suka SI JEJAKA yang ada ciri2 ni..memang benci sangatla..tahap kebencian tu melebihi tahap minat dia..andainya korang ada salah satu G ni atau kesemua 8G baik korang cepat2 tobat..nak tau apa dia?mari..mari..mari..jemput tengok..
MyEm0.Com
 
Kehadiran member karib di sisi boleh di anggap sebagai satu anugerah yang tidak ternilai hebatnya..malah lebih hebat dari dapat kete baru ataupun pasukan bola atau gimnas yang korang tengok menang..untuk memastikan hubungan persahabatan itu mampu bertahan lama..korang perlu bijak pandai mengendalikannya..salah satu cara yang paling mudah adalah..membeli jiwa member korang tu..disini diberikan 14 tip yang pasti berkesan untuk membeli jiwa member korang sume..bila dah dapat beli tu pe lagi..bodek la..huhuhu..
MyEm0.Com
 
Hahahaha..baik punya tips..jadi kepada SI GADIS yang masih single lagi available tu yang teringin nak mencari pasangan hidup cuba2 la praktiskan tips ni..agak2 kalau tak kene baling senduk maknanya korang berjaya la tu..hahaha..sedikit info tentang lelaki ye..lelaki ni egonya sangat tinggi tapi bergantung pada individu jugak jadi pastikan korangmemahami dulu tingkah lakunya sebelum membuat keputusan sebab khuatir nanti akan menyusahkan diri korang sendiri..mungkin korang slalu perasan diri korang di ngorat bila SI JEJAKA mengaco atau mensuwet korang..sebenarnya SI JEJAKA ni takde keje..pantang nampak aweks skit dah tak reti nak duk diam..tambah plak time tu bosan tahap gaban..sape je lalu kene la kaco..mmm..apa motif aku cite mende ni..aishhh...abaikan jela..kalau korang nak tunggu korang di ngorat takyah la baca tips ni tapi kalau korang nak act 1st atau desperate korang elokla jenguk2..teruskan membaca tips ni ya..!!!
MyEm0.Com
 
Korang tau tak..aisshhh..sume tak tau apa yang korang tau..ni..korang tau tak sikap 'terlalu' ini sangat berbahaya dalam perhubungan sekiranya tidak dikawal..kalo korang boleh kawal pun tak semestinya berjaya sebab korang ni "terlalu" confidence..ia mungkin dapat menjejaskan hubungan yang harmonis atau menjadi penyebab pertengkaran yang berulang pada sesebuah hubungan..oleh itu lebih baik korang selidik balik diri korang sekiranya korang ni menghadapi gejala 'terlalu' dalam diri korang..kalau boleh buat questionnaire pastu sebar kat orang ramai..hahaha..memain jela..ok2 dah..skang ni korang check cepat sebelum terlambat..!!!
MyEm0.Com
 
Hah..!!! arini nak cite skit pasal perbezaan antara lelaki dan perempuan..memangla berbeza maksud aku dari segi perwatakan dan behaviour dia..aissshh..adakah perbezaan ini ada persamaan didalam diri korang atau mungkin juga ada persamaan daripada penilaian korang terhadap pasangan korang?. (L) bermaksud lelaki ye..bukan lesen L (P) plak bermaksud perempuan bukan yang lesen P tu.. so jom kita nilai diri dan pasangan korang...jeng..jeng..jeng..
MyEm0.Com
 
Hah..!!! seperti yang aku janjikan..aku akan buat spesel info untuk korang SI JEJAKA tapi bukan pasal kecantikan..tu nanti2 la..hahaha..korang ni..cam pompuan la nak cun..lek ah..kita macho sudah takyah make up2 sangat..aku nak cite satu benda yang paling penting untuk korang ni..iaitu seperti tajuk di atas..aku malas nak tulis balik..hahaha..besela..kita ni manusia kadang2 tertipu dengan mata kita sendiri sebab terpukau dengan luaran sesorang tu..so..korang2 SI JEJAKA tu sila beri PERHATIAN sepenuhnya pada info ini..korang perlu amik tindakan kalau boleh jauhkan diri terus dari SI GADIS yang berciri-ciri begini..!!!
MyEm0.Com
 
Ok..firstly aku nak habaq awal2 yang tips ni hanya untuk SI GADIS..so kepada SI JEJAKA korang tunggu ye..nanti aku buatkan..lady's first..hahaha..ok2..tips yang aku berikan ini untuk menampilkan lagi kejelitaan korang yang sedia ada tu bagi kelihatan lebih cantik..anggun menawan dan mungkin lambat diceraikan..hahaha..mulot takde insurans..aku memain jela..hahaha..epi2 k..ok jom kita tengok apa tips-tips nya..
MyEm0.Com
 
Hah..!! sempena nak dekat2 raya ni..huhuhu..aku nak cite sikit pasal topik yang best ni..eheemmmm… si dia mengajak korang beraya ke rumahnya! aku pasti ramai yang menunggu detik ini, kan? ngaku jela..sekeh kang..Hari demi hari dihitung dengan penuh debaran….. Perasaan gembira..panik..gelabah..poyo dan seronok pasti bercampur gaul. Maklumlah, saat ni la yang merupakan masa yang sesuai sekali untuk memperkenalkan pujaan hati korang kononya la kepada kaum keluarga..kan! hahaha..tamo malu2..kita open je k..!!

Baju mana yang nak kene pakai? Tudung pula perlu matching dengan baju……tak boleh men tabur je..yela..pertama kali bertemu muka dengan bakal mertua korang. Semua perlu dipelihara..kang tak pasal2 kene reject kan susah..hahaha..penampilan diri..tutur kata dan tata tertib harus dijaga. Lebih-lebih lagi jika si dia beribukan mak datin….amik ko..!!! Naya kalau ada hati yang tak berkenan. Silap2 korang terus dapat kad merah..!!!

    Tetamu Ku ~sign plish~

    Nukilan Bisikan Hati (^_^)

    Selamat membaca semua..!! moga terhibur dan jika ada sebarang pertanyaan atau cadangan sila2..jgn malu nak habaq..!!

    Archives

    June 2010
    October 2009
    August 2009

    Categories

    All
    Cinta
    Info
    Member
    Pantun
    Rahsia
    Si Gadis
    Si Jejaka
    Tips
    Tips Beraya
    Tips Kecantikan

    RSS Feed


    ShoutMix chat widget