Hah..!! sempena nak dekat2 raya ni..huhuhu..aku nak cite sikit pasal topik yang best ni..eheemmmm… si dia mengajak korang beraya ke rumahnya! aku pasti ramai yang menunggu detik ini, kan? ngaku jela..sekeh kang..Hari demi hari dihitung dengan penuh debaran….. Perasaan gembira..panik..gelabah..poyo dan seronok pasti bercampur gaul. Maklumlah, saat ni la yang merupakan masa yang sesuai sekali untuk memperkenalkan pujaan hati korang kononya la kepada kaum keluarga..kan! hahaha..tamo malu2..kita open je k..!!

Baju mana yang nak kene pakai? Tudung pula perlu matching dengan baju……tak boleh men tabur je..yela..pertama kali bertemu muka dengan bakal mertua korang. Semua perlu dipelihara..kang tak pasal2 kene reject kan susah..hahaha..penampilan diri..tutur kata dan tata tertib harus dijaga. Lebih-lebih lagi jika si dia beribukan mak datin….amik ko..!!! Naya kalau ada hati yang tak berkenan. Silap2 korang terus dapat kad merah..!!!

    Tetamu Ku ~sign plish~

    Nukilan Bisikan Hati (^_^)

    Selamat membaca semua..!! moga terhibur dan jika ada sebarang pertanyaan atau cadangan sila2..jgn malu nak habaq..!!

    Archives

    June 2010
    October 2009
    August 2009

    Categories

    All
    Cinta
    Info
    Member
    Pantun
    Rahsia
    Si Gadis
    Si Jejaka
    Tips
    Tips Beraya
    Tips Kecantikan

    RSS Feed


    ShoutMix chat widget